Výrobcovia

Ochrana osobných údajov

 
 

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.appleshock.sk , we4you s. r. o. uchováva a spracováva osobné údaje v súlade s nariadením EÚ 2016/679 o ochrane dát (GDPR) a so zákonom o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z.z.

osobné údaje KTORÉ od Vás zhromažďujeme !

Predpokladom na získanie akýchkoľvek Vaších osobných informácií je Vaše vyjadrenie súhlasu so spracovaním osobných údajov a to prihlásením do internetového obchodu www.appleshock.sk
Údaje od naších zákaznikov získavame dvoma spôsobmi - pri registrácii alebo pri objednávke. Je to Vaše meno a priezvisko, fakturačná a dodacia adresa, telefónny a e-mailový kontakt. Všetky tieto informácie zbierame so súladom podľa podmienok ochrany osobných údajov (GDPR).

PREČO tieto údaje ZHROMAŽDUJEME ?

Osobné údaje sú z našej strany využívané len na:

1, Elektronické vybavenie objednávky, realizáciu dodávky, zúčtovanie platieb a s tým súvisiacu komunikáciu s Vami.

2, Štatistiky, ktoré sú však využívané len na interné účely. Prevádzkovateľ internetového obchodu www.appleshock.sk we4you, s. r. o. sa zároveň zaväzuje, že Vaše osobné údaje nebudú vydané tretím stranám s výnimkou subdodávateľov a sprostredkovateľov, aj to len tie údaje, ktoré sú nevyhnutné pre úspešné zrealizovanie objednávky a jej dodávky.

Ako môžeTE zmeniť, aktualizovať alebo odstrániť svoje osobné údaje?

Svoje osobné údaje môže zákazník kedykoľvek zmeniť alebo aktualizovať po prihlásení sa do svojho účtu alebo na základe písomnej žiadosti na e-mail appleshockinfo@gmail.sk úplne zrušiť . Písomnú žiadosť zákazníka o zrušenie ( vymazanie osobných údajov ) sa prevádzkovateľ internetového obchodu www.appleshock.sk zaväzuje vyriešiť kladne a osobné údaje budú z databázy vymazané a spoločnosť we4you, s. r. o. ich nebude ďalej spracovávať.

cookies a ako ich využívame?

Cookie je textový súbor, ktorý sa prenáša z webovej stránky a uloží sa vo Vašom počítači alebo vo Vašom mobilnom zariadení. Prevádzkovateľ internetového obchodu www.appleshock.sk we4you, s. r. o. používa cookie súbory s cieľom zlepšiť a zjednodušiť Vašu návštevu na našej stránke. Nepoužívame ich na uloženie Vašich osobných informácií a ani ich neposkytujeme tretím stranám. Na základe cookies získavame údaje ako je celkový počet zákazníkov a taktiež ake stránky našého internetového obchodu sú pre zákaznikov najzaujímavejšie.
Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ Vášho webového prehliadača.

 

www.appleshock.sk




Hľadať

Košík  

Žiadne produkty

Poštovné 0,00 €
Spolu 0,00 €

Košík Pokladňa

PayPal